De mogelijkheden van graffiti in de kinderkamer

Een muurschildering is een leuke manier om de kinderkamer op te fleuren. Op die manier creëert u een blikvanger en geeft u nog meer sfeer aan de kamer. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van graffiti in de kinderkamer. De meeste mensen kiezen voor een illustratie met de naam van het kind, maar ook een muurschildering met alleen de naam of alleen een illustratie is ook zeker mogelijk. Uw wensen staan voorop.

Uw wensen staan voorop

We bespreken samen wat uw wensen en ideeën zijn. Welke richting wilt u op? Welke vormen en kleuren vindt u mooi? Op basis hiervan maken we een voorstel met een schets, welke u ontvangt via de mail. Na uw akkoord maken we een afspraak voor het maken van de graffiti muurschildering. Dit neemt ongeveer een ochtend en/of een middag in beslag. Als het om een groter en complexer project gaat, werkt Studio Graffiti vaak samen met andere graffiti artiesten.

Laat de kinderkamer nog beter opvallen

Wilt u de kinderkamer nog meer laten opvallen? Kies dan voor een muurschildering met graffiti! Wilt u meer weten over graffiti in de kinderkamer? Neem dan contact op met Studio Graffiti. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Meer weten?

Interesse in een muurschildering of workshop.. of iets anders?

We zijn bereikbaar via de gebruikelijke kanalen.

Stuur een email

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.