Een workshop afgestemd op uw wensen

Studio Graffiti biedt een veilig kader waarin jullie kunnen experimenteren op canvasdoek. Ook is het mogelijk om een de workshop te geven bij een graffiti muur bij uw locatie in de buurt. Hierdoor beleven jullie het graffiti spuiten nog meer. Uiteraard houden we rekening met uw wensen. Wilt u een bepaald doel bereiken tijdens de Graffiti workshop in Rotterdam, zoals beter leren samenwerken of het vergroten van de creativiteit? Dan houden we hier rekening mee en stemmen de workshop hier op af.

Een graffiti workshop in Rotterdam bij Studio Graffiti duurt 1 á 2 uur, afhankelijk van wat uw wensen zijn. De workshop is geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Meer informatie en/of boeken?

Een graffiti workshop in Rotterdam bij Studio Graffiti is geschikt voor teambuilding of personeelsfeesten, kinderfeestjes, of als gastles op scholen. Het is een toegankelijke workshop. Iedereen kan meedoen, ongeacht de hoeveelheid ervaring met het spuiten. Wilt u meer informatie en/of een workshop boeken? Neem dan contact op via de telefoon of de mail. Naast het organiseren van workshops doen wij nog meer. Zo kunt u ook muurschilderingen laten maken.

Workshops offerte